Dřevěné interiérové dveře pro teplo vašeho domova.


Výběr interiérových dveří se rozhodně vyplatí nepodcenit. Utvářejí charakter interiéru a vnesou do vašeho domova teplo. Pokud jste si oblíbili přírodní materiály a dekory, pak je skvělou volbou dřevo, které díky svému vzhledu přináší do domácností jedinečné kouzlo a styl. Ve výrobě interiérových dveří a také zárubní je masiv už po dlouhá staletí nejoblíbenějším materiálem. A není se čemu divit. Pohled na ně vás ani po spoustě let jednoduše neomrzí.


Dřevo se svým typickým vzhledem a dekory.

Dřevo jako materiál se svým typickým vzhledem a různými dekory každý interiér příjemně zútulní a rozzáří. Nejpřirozenějším řešením jsou pak dřevěné dveře interiérové z masivního dřeva. Ty na první pohled zaujmou díky svému modernímu designu a kvalitnímu zpracování. Co se možností týče, nabízí se varianta dýhovaného nebo sukového zpracování, které se liší především ve svém vzhledu.


Dýhované provedení.

Dřevěné dveře interiérové v dýhovaném provedení jsou typické tím, že nemají suky a také v tom, že mají konzistentní barevný odstín. Díky použití nejmodernějších technologií si tak zachovávají vysokou jakost a estetický vzhled. Nabízí se možnost surového zpracování nebo povrchové úpravy různými lazurami či bezbarvým lakem.


Suková varianta

Suková varianta z přírodního masivního a lepeného dřeva vás nadchne především svojí jedinečnou a originální kresbou která ozvláštní vzhled každého interiéru. Sukové varianty jsou oblíbené hlavně pro svůj neopakovatelný vzhled.