Protihlukové dveře interiérové.

Máte rádi svůj klid a soukromí? Pak si domů dejte protihlukové dveře. Získáte naprostou svobodu, najednou bude jedno, jestli si v pokoji pouštíte nahlas vaši oblíbenou hudbu, hrajete na kytaru, nebo se snažíte utišit brečící miminko. Zbytek rodiny to neuslyší.


Co jsou protihlukové dveře?

Protihlukové dveře interiérové mají zvýšený hlukový útlum, testuje se u nich průchod zvuku a v označení najdete, kolik decibelů jsou schopné pohltit. Vynikající jsou do kanceláří, pracoven, ale i ložnic či dětských pokojů. Velké využití mají také ve školních učebnách, hotelových pokojích či nemocnicích.
Protihlukové dveře jsou vždy plné, jelikož sklo či kazetové výplně zvuk propouštějí. Samozřejmě si ale můžete zvolit barevný dekor a design dveří. Nikdy byste je neměli zapomínat kombinovat se správnými zárubněmi, prahy či padací lištou. Rádi vám pomůžeme vše doladit.


Jaké protihlukové dveře interiérové máme v nabídce?

Nabízíme vám protipožární protihlukové dveře, které jsou tedy dalším ochranným prvkem pro vaši nemovitost. Na objednání je možné zařídit také kouřotěsnost.
Interiérové protihlukové dveře EI 30 DP3 mají masivní dřevěný rám se dvěma HDF deskami a speciální výplň s požární odolností. Do kovové zárubně se používá plná deska, do obložkové vata. Na povrchu najdete fólii FINISH či CPL laminát.
Naše protipožární protihlukové dveře jsou vybavené protihlukovou vložkou s útlumem 36 dB. Jen pro představu, šeptání má hlasitost asi 10 dB, hučení spotřebiče 40 dB a napouštění vany 80 dB.
Dveře nabízíme s levým i pravým otevíráním, v několika desítkách různých odstínů a dekorů dřeva. Vyrábí se 60, 70, 80, 90 i 100. Vybrat si můžete rovněž z mnoha různých klik, dveře mají tři stříbrné šroubovací závěsy. Do dveří dokážeme osadit i kukátko a v případě potřeby bezpečnostní vložku (s knoflíkem).